+370 679 80 302
„Sapphire“ lazeris keičia pavadinimą į „Opphalo“
opphalo

„Sapphire“ lazeris keičia pavadinimą į „Opphalo“

Informuojame mūsų klientus, kad „Epil” Depiliacijos centruose naudojamos lazerinės plaukų šalinimo įrangos gamintojas „Sapphire” keičia pavadinimą ir nuo šiol vadinasi „Opphalo”.

Šio žingsnio gamintojas ėmėsi dėl rinkoje atsiradusių kinų gaminamų analogų – plagiatų. Kadangi „Sapphire” įranga puikiai žinoma visame pasaulyje dėl savo techninių parametrų, naudojamų detalių, brangių diodų ir pasiekiamų puikių plaukų šalinimo rezultatų, šie vardiniai lazeriai yra daug brangesni už plagiatus. Dėl šios priežasties ir Lietuvos rinkoje galima pamatyti daug įstaigų naudojančių ne origanalų „Sapphire”, o plagiatą. Saugant gamintojo užsitarnautą reputaciją pasaulyje, priimtas sprendimas keisti pavadinimą.

„Opphalo” įrangos patikra

Kviečiame būti atidžiais ir pasitikrinti ar įranga, kuria Jums bus atliekama lazerinė epiliacija, tikrai atitinka tai, ko Jūs tikitės. Tai yra:

  • ar plaukas pasieks reikiamą temperatūrą nekrozei, ar bus tik „pašildytas”;
  • ar banga pasieks plauko folikulą;
  • kaip dažnai reikės vaikščioti į procedūras;
  • kokios medžiagos liesis prie odos;
  • kaip lazerio bangos šviesa paveiks plauko ir odos chromoforą.

„Epil” Depiliacijos centruose naudojama tik vardinė įranga, sertifikuotos medžiagos, ir dirba kruopščiai apmokyti plaukų šalinimo specialistai.

Plaukų šalinimas „Opphalo” lazeriu Kaune ir Vilniuje

„Opphalo” – tai naujos kartos plaukų šalinimo prietaisas, kuris išsiskiria ne tik savo galingumu, bet ir inovatyvia technologija. Su 1,200W ir 200A galia, ši sistema pašalina tradicinius kondensatorius, užtikrindama tiesioginę energijos tiekimo grandinę.

Tai leidžia greičiau ir efektyviau atlikti procedūras, sumažinant energijos nuostolius įkrovimo ir iškrovimo metu. Nesvarbu, kokį darbo režimą pasirenkate, visada pasieksite maksimalų galios ir intensyvumo rezultatą.

Trumpo ir ilgo impulso režimai – visapusiška kontrolė

„Opphalo” siūlo du pagrindinius darbo režimus: trumpų ir ilgų impulsų (FDP) režimus. Trumpos trukmės impulsai, trunkantys nuo 15 iki 30 milisekundžių, idealiai tinka šviesiems odos tipams, nes sukelia terminį pažeidimą plaukų folikului ir veiksmingai stabdo plaukų augimą.

Ilgi impulsai, trunkantys nuo 100 iki 400 milisekundžių, yra skirti tamsesnei odai, kuriai būdingas didelis melanino kiekis, leidžiant saugiai ir efektyviai pašalinti plaukus be odos pažeidimų.

Naudodamas iki 40 džaulių/cm² galią, „Opphalo” garantuoja efektyvų plaukų šalinimą bet kokiam odos tipui pagal Fitzpatrick skalę. Šis aparatas leidžia pasiekti optimalų rezultatą per minimalų procedūrų skaičių.

Plaukų šalinimas šviesioje odoje (I-III tipai)

Šviesūs odos tipai, I, II ir III pagal Fitzpatrick skalę, dažniausiai yra geriausiai paveikiami lazerio plaukų šalinimo technologijų. Naudojant „Opphalo” ir jo trumpo impulso režimą, plaukų šalinimas tampa itin veiksmingas – matomus rezultatus galima pasiekti per vos 4 sesijas.

Plaukų šalinimas tamsesnėje odoje (IV-VI tipai)

Nors tamsesni odos tipai (IV-VI) reikalauja ilgesnių impulsų dėl didesnio melanino kiekio, „Opphalo” vis tiek užtikrina aukštą efektyvumą. Ilgų impulsų režimas leidžia saugiai ir veiksmingai pašalinti plaukus, tačiau tam prireikia daugiau procedūrų.

 

Gaukite geriausią kainą

Vis dar svarstote, ar verta pradėti ilgalaikį plaukų šalinimą? Paruošėme Jums specialų pasiūlymą!